Profiel opties

InloggenInloggen  

google openid auth yahoo openid auth myopenid openid auth verisign openid auth MyOpenID
Inloggen  
 
 
 

Hosted-PBX

De Hosted-PBX biedt een aantal voordelen ten opzichte van een telefooncentrale binnen het bedrijf. De eenmalige investering is lager, de inzet is flexibeler, de bereikbaarheid wordt vergroot en het onderhoud is minimaal.

Door gebruik te maken van onze Hosted-PBX krijgt u de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteit van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.
Het beheer van de instellingen van de telefooncentrale gebeurt online en is gemakkelijk door u zelf aan te passen en zeer eenvoudig uit te breiden.

De uitgebreide mogelijkheden van onze Hosted-PBX zorgen voor een professionele uitstraling van uw organisatie en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers.
De telefoons zijn niet aan een fysieke centrale verbonden en daardoor niet werkplek afhankelijk. Werken op verschillende locaties (thuis, in een hotel, in het buitenland of op een andere vestiging) is één van de vele mogelijkheden.


VoipQ PBX Licentie

PBX licentie

Een PBX / telefoon licentie is een module op onze Hosted-PBX welke kan worden gekozen als basis of uitbereiding voor uw account.
Een PBX licentie wordt gebruikt voor het koppelen van een telefoontoestel. Per werkplek waar u een telefoontoestel wenst te gebruiken heeft u 1 PBX licentie nodig.
Deze module maakt het tevens mogelijk om onderling (intern) te kunnen bellen, een doorschakeling te maken, een voicemail in te stellen, gesprekken door te verbinden en gebruik te maken van BLF (toestel status indicatie).


VoipQ PBX Licentie

Wachtrij licentie

Met een wachtrij module is het net als met een belgroep mogelijk om bij een inkomend gesprek meerdere toestellen over te laten gaan.
De beller wordt dan in de wacht gezet en hoort zolang er niet is opgenomen wachtmuziek en eventueel periodieke meldingen (zoals bijvoorbeeld: "even geduld alstublieft...").
Toestellen welke onderdeel zijn van de wachtrij worden agents genoemd en kunnen worden aan- of afgemeld om zo wel of geen gesprekken te ontvangen van de wachtrij. Vaak wenselijk binnen bijvoorbeeld callcenters.
Naast een intern telefoontoestel is het mogelijk om een publiek telefoonnummer als agent toe te voegen aan de wachtrij.

VoipQ PBX Licentie

FAX licentie

Met de FAX module kunt u inkomende faxen ontvangen per mail (fax2mail), faxen versturen per mail (mail2fax), faxen ontvangen in de webportal (fax2web) en faxen versturen via de webportal (web2fax).
Daarnaast is het nog mogelijk om een conventioneel fax apparaat te koppelen (eventueel met behulp van een analoog-VoIP converter).
Deze module maakt gebruik van T.38.


VoipQ PBX Licentie

IVR licentie

Een IVR kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een keuze menu (toets 1 voor sales... toets 2 voor support...), een tijdcontrole voor een open en gesloten audio voor bellers, een koppeling met een CRM waarbij een URL wordt aangeroepen bij een inkomend gesprek, etc. etc.
De mogelijkheden van deze module zijn veelzijdig. Mocht u specifieke wensen hebben dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.
Hiervoor kunt u contact met ons opnemen op 015 - 820 00 00 of per mail: support@voipq.nl.


VoipQ PBX Licentie

Conference licentie

Met een conference licentie ofwel conference room kunt u conference gesprekken voeren.
Binnen de conference module kunnen permanente conference rooms worden aangemaakt, maar ook tijdelijke. De tijdelijke conference rooms zijn bijvoorbeeld alleen tijdens een opgegeven dag te gebruiken.

VoipQ PBX Licentie

Belgroep licentie

Met een belgroep kunt u inkomende gesprekken op meerdere toestellen tegelijk aanbieden of toestellen na elkaar laten overgaan tot iemand opneemt (dit kunnen interne toestellen zijn of bijv. mobiele telefoons). De beller hoort zolang er nog niet is opgenomen een overgangstoon.
Mocht er onverhoopt niet worden opgenomen dan is het mogelijk om het gesprek door te zetten naar een voicemail of publiek telefoonnummer (zoals een mobiele telefoon of telefoondienst).


Afbeelding Hosted-PBX


Licentie Setup Per maand
PBX licentie € 7,50 € 5,00
FAX licentie € 7,50 € 5,00
Belgroep licentie € 7,50 € 5,00
Wachtrij licentie € 10,00 € 9,00
IVR licentie € 25,00 € 9,00
Conference licentie € 10,00 € 9,00